Nieuw film van de Cliniclowns

Op 21 april ging de nieuwe film van de Cliniclowns in première. Dat was in Amsterdam en wij waren uitgenodigd! Het was een heel groot feest al waren we een beetje teleurgesteld dat clown Ollie er NIET was.

Bij de ingang stonden allemaal Cliniclowns die ons welkom heten. De Clown die jullie hier zien is een van de clowns uit Groningen. Toen ze Demi zag komen aanlopen begon ze spontaan het liedje te zingen dat zij voor Demi maakten in de periode dat Demi in Groningen lag.

 

 

Dani (een vriendje van Demi uit het ziekenhuis in Den Haag) was er gezellig ook bij. Dani wil later ook Cliniclown worden.

Dit is een foto met de slechterrik van de film. Hij heet Victor Cementie en hij is echt super slecht. Eigenlijk was hij trouwens best aardig...

Deze 2 jongens spelen een hoofdrol in de film.

 

Van de tv-serie Zoop waren Bionda en Moes er. Natuurlijk gingen Demi en Nada daar mee op de foto en Demi wil haar broek niet meer wassen omdat zij op schoot heeft gezeten bij Moes!!

En ook Bionda, die overigens erg lief is in het echt.

 

Toen we weer naar huis gingen kwamen we een zwerver tegen die we een "centje" gaven. De man was een echte vrolijke "Swiebertje" die een leuk gesprek met ons aanging en graag met ons op de foto wilde.