Hobby's

Ik speel heel graag met poppen en heb ook 3 poppen die mijn kinderen zijn. Dat zijn Tim, Marcella en Lisa. Lisa heeft (zogenaamd) ook CF. Als ik in het ziekenhuis moet slapen is Lisa ook vaak ziek en ligt dan ook in het ziekenhuis. Ik verzorg haar dan.
Lisa, Marcella en Tim hebben heel veel kleertjes, bedjes en nog veel meer poppendingen. Ik ben gek op poppenwagens en heb een hele verzameling in mijn kamer. Als ik jarig ben of met sinterklaas wil ik altijd een poppenwagen.

Ik vind fietsen heel leuk. Vroeger (voor de transplantatie) kon ik helemaal niet zo goed fietsen, ik werd snel moe. Papa heeft daarom een "aanhangfiets" gekocht. Samen met papa ging ik dan toch fietsen. Soms was papa dan moe en dan zei hij "duw jij me even vooruit Demi". Dan moest ik altijd lachen maar het lukte me niet.
 

Nu ik nieuwe longen heb kan ik veel meer dingen doen die ik leuk vind..........

 

Nu fiets ik gemakkelijk zelf. Ik ga lekker alleen uit fietsen en word daarvan niet moe. Hier fiets ik door onze straat.

 

 

 

Ik heb een tijdje gevoetbald maar dat is toch niet "helemaal mijn ding".  Ik vind bij voetbal vooral de sfeer heel erg leuk en gezellig. Ik heb 1 keer al een wedstrijd gespeeld en toen ging het wel goed. Na afloop gingen we strafschoppen nemen en toen heb ik bijna een doelpunt gemaakt. De bal ging net naast. Nu ga ik zo af en toe met mijn zus mee en dan mag ik meetrainen. De man met de zwart-rode jas is Leo. Dat is mijn trainer, hij weet erg veel van voetbal af.

Met mijn inline skates rijden vind ik heel erg leuk. Ik leer het erg snel maar dat komt ook omdat ik het erg graag doe. Nu het weer een beetje mooi weer aan het worden is ga ik heel vaak rijden. Ik kan ook al heel hard rijden.

Ik heb ook een keer echt geschaatst op kunstijs. Dat ging erg goed. Dat komt natuurlijk omdat ik heel veel oefen op mijn inline- skates....

 

 

 

 

 

 

Naar dansles gaan vind ik ook heel erg leuk. Ik wil graag goed leren dansen. Ik dans veel thuis en ga dan "optreden" voor mama en papa. Mama zegt dat ik best wel aanleg voor dansen heb. Dansen is ook goed voor mijn conditie. Op de foto zie je dat kleine meisje met die blonde haren en die roze broek ook staan. Dat is Naomi en dat is mijn nichtje.

 

Ik vind zwemmen erg leuk. Leszwemmen vind ik  niet zo leuk maar dat moet natuurlijk wel. Vroeger kon ik niet goed blijven zwemmen maar nu gaat het erg goed. Ik zwem nu bij het leszwemmen al in het "diepe". Hopelijk haal ik snel mijn A-diploma. Ik vind onderwater zwemmen nog erg moeilijk en om je A-diploma te halen moet je onderwater door een gat heen zwemmen. Het liefst ga ik "vrijzwemmen", dan kan ik lekker spelen. Je kunt mij hier zien zwemmen (als je pc dat aan kan). Ik kan inmiddels best goed zwemmen en ben nu aan het oefenen om af te gaan zwemmen voor mijn A diploma.

Ik wil graag op tennissen en van mama en papa mag dit maar eigenlijk moet ik dan eerst klaar zijn met mijn zwemles. Misschien mag ik al eerder op tennis......

 

 

Op 1 mei 2006 om 01.00 uur is het dan eindelijk gebeurt!! De poes van Ome Fred heeft kleintjes gekregen en Nada en ik krijgen er 1. Het was de deal van de longtransplantatie. Ik mocht als het goed ging een poes. Nada zat ook in de deal, die mocht ook een poes. Ik had dat gevraagd aan de dokter en die vond het goed. Als alles goed ging en bleef gaan mocht ik een tijdje na transplantatie een poes. Mijn poesje heet "Spike" en die van Nada "Joint".  Over 6 weken komen de poesjes naar ons toe.  Ik mag alleen de kattenbak niet schoon maken en ik moet een beetje uit de buurt van kattenbak blijven.

Ik ga ook graag achter de computer zitten en chatten of kijken op internet, Ernst en Bobbie kijken of naar de site van de Cliniclowns.

Christian Louboutin PumpsCheap UGG Bootschristian louboutin 2010UGG Bailey Button BootsFlat irons hot pinkair max shoesPrada America's Cup Menscheap nike shoesprada shoes onlineprada shoes ukUGG Boots Sale