chi flat ironair max 90nike air max 2009christian louboutin for menUGG Bailey Button Salechi straightenersPrada sneakersprada sneakers for menpink chi flat ironchristian louboutin sale

Leuke dingen

Ernst en Bobbie

Bobbie (van Ernst, Bobbie en de rest) komt wel eens bij mij in het ziekenhuis in Den Haag op bezoek. Bobbie is mijn grote vriend en samen hebben we dan veel lol. Toen ik voor onderzoek in Groningen was ik heel verbaasd toen Bobbie ineens mijn kamer binnen stapten samen met Ernst en gezellig een praatje kwam maken.
Bobbie is helemaal top!!!

Ernst en Bobbie zijn sinds koninginnedag 2006 echte ridders geworden. Ze zijn namelijk Ridder in de Orde van Oranje Nassau geworden. Ik ben heel trots op ze daarom!!

Doe een wens

Met de stichting Doe een wens ben ik een keer naar Tenerife geweest om met echte dolfijnen te gaan zwemmen. Dat was mijn grootste wens! We gingen met het vliegtuig en mochten toen in de cockpit! (Foto's volgen nog)
 

Opkikkerdag

Ook met de Stichting De Opkikker ben ik naar de dolfijnen geweest (Opkikkerdag).

 

 

 

 

5 Motoragenten reden voor ons uit, alle auto's moesten opzij en we mochten zelfs door rood rijden van de politie. Ook reden we in een héééél grote limousine. Iedereen dacht dat we heel erg belangrijk waren.
 

Cliniclowns

De Cliniclowns komen vaak langs als ik in het ziekenhuis lig. Dat is heel erg leuk. Ze hebben allemaal een rode neus (natuurlijk). Mijn favoriete clown heet Ollie. Op de foto hieronder zie je Ollie (met witte petje) maar toen had hij zijn rode neus niet op. Dit was eigenlijk toen hij even geen clown was.

Sinds een paar maanden zit ik in de "kinderraad" van de Cliniclowns. In deze raad zitten nog een paar kinderen. Ik ga dan samen met de kinderen vergaderen over hoe de wat de Cliniclowns doen. Ik vind het erg stoer om in de kinderraad te zitten.

In 2005 mocht ik naar de ik op de première van de film van de Cliniclowns  "Villa Neuzenrode" komen. Daar heb ik Janine en Ludo van GTST ontmoet.

In april 2006 mocht ik ook komen op de première van de 2e film van de cliniclowns. Deze film heet "in de ban van de game".Daar heb ik Bionda (van Zoop) ontmoet. 

Villa Pardoes

Bij de Efteling zit een heel leuk huis speciaal voor kinderen die vaak ziek zijn en hun papa, mama, broertjes en zusjes. Het huis zag er heel anders uit dan alle andere huizen. Ik zou er heel graag nog een keer heen willen maar je mag er maar 1 keer naartoe...
 

FOK-Kamp

Tot en met 2005 was er elk jaar een kamp voor kinderen met CF. Dit was altijd heel erg leuk maar het kan helaas niet meer (besmettingsgevaar). Omdat alle kinderen CF hadden gingen we bijna allemaal tegelijk sprayen. Dus ik was niet de enige zoals altijd. We gingen allemaal leuke dingen doen zoals varen op een grote boot.